Hogyan lesz boldogabb az életem...


boldogság01-580

HOGYAN LESZ BOLDOGABB AZ ÉLETEM?

1. Fejlődési gondolkodásmód Alakíts ki egy olyan fejlődési gondolkodásmódot, amely arra összpontosít, hogy olyan életet teremtsen, amelyet szeretsz. Arról szól, hogy...

...higgy abban, hogy képes vagy elérni és leküzdeni a kihívásokat, még akkor is, ha ehhez némi türelemre van szükséged. A fejlődési gondolkodásmód azt jelenti, hogy hiszel abban, hogy idővel egyre jobb leszel.

2. Tanulj! Növekedj! Fejleszd magad! A betegségek működésének ismerete ezer kérdést megválaszol az életedben és nagyon megkönnyíti az életedet, ezáltal jelentősen hozzájárul a boldogságodhoz és felszabadultságodhoz. Tanuld meg a természettörvényeket és biológiai összefüggéseket, a Biologika Szerv Atlaszból.

3. Önkéntesség Az önkéntesség egy nagyszerű módja lehet annak, hogy céltudatosságra tegyél szert, és több boldogságot teremts. Az önkéntesség bizonyítottan eredményességérzetet ad és növeli a boldogságérzetet.

4. Találd meg az örömöt minden nap A boldogság a legapróbb, leghétköznapibb dolgokban is megtalálható. Próbálj meg több figyelmet fordítani rájuk, és megérteni, hogy a testmozgás, a reggeli első kávé illatának élvezete, egy kis olvasással töltött idő, vagy akár egy nagy sikerélményt nyújtó munkahelyi projekt elvégzése is megadhatja a boldogság érzését.

5. Gyakorold a hálát Azzal, hogy időt töltesz azzal, hogy leírod, mit értékelsz, nagyszerű módja annak, hogy belülről szítsd a boldogságot. Már ötperces naplóírás is pozitívan befolyásolhatja a mentális jólétedet és egészségedet.

6. Kapcsolódj ki! Kapcsold ki a kütyüidet! Azzal, hogy kilépsz az e-mailekből, az SMS-ekből és a közösségi médiából, növelheted a kapcsolatodat a körülötted lévő élő emberekkel. És közben sokkal jobban fogod érezni magad.

7. Próbálj ki valami újat Azok az emberek, akik merész, új tevékenységekben vesznek részt, és egyedi élményeket gyűjtenek, nagyobb valószínűséggel több pozitív emléket őriznek meg, mint negatívat. Minél több pozitív emléket őrizünk meg, annál könnyebbek leszünk. Szóval, hajrá, és iratkozz be a gitárórákra. Foglald le azt az utazást. Tedd ezeket a boldogság nevében.

8. Gyakorold az önszeretetet Az önkritika önpusztító. De ha együttérző vagy magaddal, akkor produktívabbá, erősebbé és nyugodtabbá teheted magad. Legközelebb, amikor negatívan gondolsz magadra, írd le a negatív gondolatot. Azzal, hogy látod, mennyire bántónak tűnnek ezek a szavak a papíron, elkezded magadat arra trenírozni, hogy ne mondogasd őket a fejedben.

9. Hagyd abba a "sajnálom" mondogatását A tudomány azt mondja, hogy azok, akik kerülik a sajnálkozást, boldogabbak, mint azok, akik beismerik a hibáikat. A sajnálkozás elutasítása a hatalom és a jogosultság érzetét kelti bennünk, mutatják a kutatások.

10. Tölts időt a szeretteiddel Ápold a kapcsolataidat! A barátokkal és a családdal való kapcsolat elvesztése egy az öt legfontosabb dolog közül, amit az emberek megbánnak a halálos ágyukon.

11. Érezd jól magad! Kezdj el a pillanatnak élni, és ne várj a tökéletes alkalomra - légy spontán, és érezd jól magad! Tarts egy kis szünetet, és ne várd tovább, hogy minden munkát elvégezzenek, a ház tiszta legyen, a kutyát megsétáltassák, hanem menj és érezd jól magad! Ha azt hiszed, hogy az igazi szórakozás csak nagy alkalmakkor vagy tervezett tevékenységeken történik, akkor megtagadod magadtól az élet apró örömeit. Mindent egybevetve, a boldog élet megteremtése egyszerű kérdés, ha többet teszünk az életünkbe abból, amit élvezünk. Szándékosan kell művelni, ha ezt választjuk. Kezdd el még ma a boldogabb élethez szükséges lépések megtételével, és teremtsd meg az öröm állapotát.

https://szervatlasz.hu - https://organatlas.net

Eseménynaptár

Utolsó hónap június 2024 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 22 1 2
week 23 3 4 5 6 7 8 9
week 24 10 11 12 13 14 15 16
week 25 17 18 19 20 21 22 23
week 26 24 25 26 27 28 29 30