A Szerv Atlasz 1.3.2. lapjának megtekintése eredeti méretbenNagyobb méretben megtekintéshez kattintson a képre.

Ha rákattintott a képre, és a nagyméretű bemutató képek között megtalálta, akkor (a szerző jóvoltából ingyenesen) elolvashatta/tanulmányozhatta ezt a Szerv Atlasz lapot. Ha a lap nincs fent az interneten - közösen is úgy látjuk helyesnek, hogy - Ön akkor se maradjon információ nélkül! :)
Ezért a lap szövegét - igaz ömlesztve, de - bemásoljuk ide. (A Biologika Szabadegyetem honlapját üzemeltetőnek írásos engedélye van erre.)
Ha pedig a TELJES információcsomagot szeretné gyönyörű szép könyv formában (igényes, strapabíró kivitelű könyv, mobil, hordozható,és még tápegység sem kell hozzá), akkor azt beszerezheti a szervatlasz.hu címen, tanfolyamokon vagy könyvesboltokban. Az atlasz zöld hátteres alapismeretek részének free digitális képcsomagját a Szabadegyetem hírlevelére való feliratkozás után, a hírlevélben megadott linkről letöltheti!
     Előző lap                          Vissza                         Következő lap    

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Biologika Szerv Atlasz egy multimédiás prezentációs és tananyag, a hivatalos BIOLOGIKA® tanfolyamok képzési anyaga. Egy természettudományos összefüggéseket ismertető (tan)könyv. (Nem ad semmilyen terápiás instrukciót és nem öndiagnosztizálásra szolgál. Diagnózisért és kezelésekért forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.) Szeretne biologika tanfolyamon részt venni? Kérjük vegye figyelembe, hogy ez a logó hitelesíti a Barnai Robertó-féle tanfolyamok METODIKÁJÁT és TARTALMÁT. A Szerv Atlasz tanfolyami és oktatási célú használata (többek között minőségbiztosítási okból) csak írásos engedéllyel rendelkező trénernek megengedett. Szeretne biologika tanár lenni? Szeretné a Szerv Atlaszt tanfolyami prezentációs anyagként használni? Lefordítaná más nyelvekre, vagy akár ki is adná? Engedéllyel lehetséges, vegye fel a kapcsolatot a szerzővel! A zöld hátteres Szerv Atlasz lapok kivételével (mert az első fejezet a legfontosabb, leginkább közérdekű alapismereteket tartalmazza), a szerv atlasz többi részének sokszorosítása, publikációja, (sem egészében, sem részleteiben) nem megengedett, sem elektromos vagy mechanikus módon, beleértve a nyilvános előadásokat, kurzusokat, hangoskönyvet, bármilyen fénymásolást, internet terjesztést, e-bookot és az információrögzítés bármely formáját - semmilyen formában és értelemben) a szerző írásos engedélye nélkül. Felhívjuk arra szíves figyelmét, hogy a Szerv Atlasz egy jogilag védett kiadvány, és a biologika logo* egy nemzetközileg bejegyzett védjegy (*egy kör, három fibonacci vonal, és egy egyenlő szárú háromszög). Az atlasz másolása, publikálása, képek, ábrák, szövegek, szövegrészek, kivonatok sokszorosítása, valamint az atlasz tanfolyami, oktatási célú használata írásos engedély nélkül szinte minden országban bűncselekménynek minősül. Ha jogtalanságot, visszaélést venne észre és azt jelzi a kiadónak - hálásan megköszönjük. (info kukac organatlas pont .net) A zöld hátteres alapismeretek lapok/oldalak azonban szabadon másolhatók, használhatók, felhasználhatók, ingyenesen megoszthatók, nyomtathatók, valamint az atlasz kiadójánál külön füzet, plakátok és molinók formájában is kaphatók.
A lap szövege a következő:

20 A rákos és rákkal egyenértékű megbetegedések ontogenetikus (csíralemez központú) rendszere SORVADÁS (FEKÉLYESEDÉS) VAGY FUNKCIÓCSÖKKENÉS, FUNKCIÓKIMARADÁS SEJTSZAPORULAT, REGENERÁLÓDÁS (VÍRUSOKKAL VAGY NÉLKÜLÜK) ÉS FUNKCIÓNORMALIZÁLÓDÁS KONFLIKTUS-AKTÍV SZAKASZ KONFLIKTUS-MEGOLDÁS UTÁNI SZAKASZ Hamer doktor az 1980-as években publikálta az alábbi képet, melyen összevont formában vannak NAGYAGY KÉREG (CORTEX) Az elváltozást vezérlő agyi relé (Hameri-góc) helye „Az első átfogó tudományos rendszer, biológia, élettan, elváltozástan.” /B.R./ Alapismeretek - a 3. biológiai természettörvény A híres és történelmi jelentőségű, Hamer doktor által felfedezett biológiai-orvostudományi összefüggések. A LEHETSÉGES elváltozások, azok SZÖVETTANI jellege és a lefutásuk SORRENDJE - az eddigi legegyszerűbb összefoglaló ábrában: v.7.2014.04.14. Meghatározások 4. természettörvény 2. természettörvény A felfedező, Dr. Hamer 5. természettörvény 1. természettörvény 3. természettörvény SEJTSZAPORULAT, REGENERÁLÓDÁS (BAKTÉRIUMOKKAL) SORVADÁS (NEKROTIZÁLÓDÁS) DAGANATELBONTÁS (GOMBABAKTÉRIUMOKKAL) A DAGANAT MEGMARAD DAGANATELBONTÁS (GOMBÁKKAL) ábrázolva az összefüggések. Már akkor úgy nevezte, és ez a komplett rendszer lett maga a 3. biológiai természettörvény: „Az Anyatermészet Értelmes Biológiai Különprogramjainak egyedfejlődéstől függő, ontogenetikus rendszere”. NAGYAGY VELŐ (MEDULLA) KISAGY (CEREBELLUM) KÖZÉPAGY (MESENCEPHALON) AGYTÖRZS (PONS) DAGANATKÉPZŐDÉS (ADENOID CARCINOMA) DAGANAT (MIOMA) DAGANATKÉPZŐDÉS (ADENO-CARCINOMA) 1.3.2. Több vetületet figyelembe véve leírja a „természetes testi elváltozások” jellegét, logikáját, azok rendszerét, valamint azt, hogyan működnek azok a (konfliktusok idején fennálló) normál működéstől eltérő esetekben. A normál működéshez tartozó, különleges jelenségek, korábban megbetegedésnek vélt elváltozások kialakulásának átfogó rendszere, természettudományos alapokon. Alapismeretek 2006-2016 © Barnai Roberto - biologika.hu Ebben a szakaszban nyilvánul meg az elváltozás biológiai értelme (1.3.4.)

Ha tetszik Önnek az ismeretanyag, ami ezen az oldalon
elérhető, esetleg már meg is tapasztalta és ajánlaná
másoknak, itt is érdemes és ajánlatos rákattintani
a Tetszik gombra. Köszönjük a támogatást!
Ez a fészbukon jelenleg sajnos nem nagyon látszik, de ugyanakkor
jelentősen elősegíti vele, hogy ez a lap, ez az oldal a google
keresőben is egyre előrébb jelenjen meg. Ha meggondolná magát,
Tevékenységnaplóban tudja a Like-ot módosítani vagy levenni.

Eseménynaptár

Utolsó hónap július 2024 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 27 1 2 3 4 5 6 7
week 28 8 9 10 11 12 13 14
week 29 15 16 17 18 19 20 21
week 30 22 23 24 25 26 27 28
week 31 29 30 31