Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
GajáryE: MuscuLogika tanfolyam V. modul
2022. március 06. (vasárnap), 09:30 - 18:00
Találatok : 11864

MUSCULOGIKA tanfolyam V. modul
VII modulból álló Musculogika tanfolyam


tréner: Gajáry Erika

A következő MuscuLogika képzés időpontjai a következők:

I. modul 2022. január 23.

II. modul 2022. január 30.

III. modul 2022. február 13.

IV. modul 2022. február 20.

V. modul 2022. március 6.

VI. modul 2022. március 20.

VII. modul 2022. március 27.

VIII. modul 2022. április 3.


leírás:
Módszer oktatása

Az ismeretterjesztő és musculógus képzés során a résztvevők megismerik a Természetes táplálkozás, a Biologika valamint a MuscuLogika működési elveit és ezek összefüggéseit, valamint megismerik és elsajátíthatják a testszerte megtalálható mozgásszervi fájdalmak és korlátozottságok megszüntetését szolgáló pontokat.

A képzés elemei egymásra épülnek, ezért a modulok nem kihagyhatóak, vagy felcserélhetőek. A képzésre modulonként is lehet jelentkezni, így a képzés folyamata bármikor megszakítható vagy felfüggeszthető és később folytatható.

Az első két modul olyan információkat tartalmaz, amelyek mindenki számára értékes felismerésekhez vezethetnek jó közérzetük és egészségük megtartása vagy visszaszerzése érdekében,
ezért az első két modul mindenki számára hasznos lehet és nyitott.

A III. IV. V. és VI. modul azok számára javasolt, akik családi, baráti körben szeretnék ezt a tudást a mindennapokban használni.

Azok számára, akik üzletszerűen kívánják majd alkalmazni a módszert, kötelező a teljes képzésen való részvétel (a kötelező részvétellel jelölt napokon), valamint a sikeres záróvizsga, továbbá a partneri szerződés megkötése.
Erről bővebben a http://www.kulcsazegeszseghez.hu/magyar/oldalak/vizsgalehetoseg/ menüben lehet tájékozódni.

A teljes képzés 7 kötelező modulból és egy választható gyakorló napból áll.

I. Modul 9.30- 18.00h-ig

témája: A természetes táplálkozás elvei, működése, jelentősége a mindennapokban és a ML kezelések során. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

II. Modul 9.30-18.00h-ig

témája: A Biologika alapjai, vagyis az öt biológiai természettörvény, kapcsolata a természetes táplálkozással és a ML-val. A ML fogalma, működési elvei, alkalmazásának alapvető szabályai. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

III. Modul 9.30.-18.00h-ig

témája: fájdalmak és mozgáskorlátozottságok megszüntetése a keresztcsont, a hát, a nyak, a vállak, és a karok területén a ML szabályok szerint. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

IV. Modul 9.30.-18.00h-ig

témája: fájdalmak és mozgáskorlátozottságok megszüntetése a kézfejen, a törzs különböző területein, valamint a nagymedence és a kismedence területén a ML szabályok szerint. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

V. Modul 9.30.-18.00h-ig

témája: fájdalmak és mozgáskorlátozottságok megszüntetése a csípő, a comb, a térd, a lábszár és a lábfej területén a ML szabályok szerint. A részvétel kötelező, és előfeltétele a további napokon való részvételnek.

VI. Modul 10.00.-18.00h-ig

témája: ML extra pontok a fejen jelentkező fájdalmak és elváltozások megszüntetése érdekében. A részvétel csak a vizsgázni szándékozóknak kötelező

VII. Modul 10.00.-18.00h-ig

témája: Gyakorló nap, a tanult ML pontok gyakorlása teljes körben/igény szerint, valamint lehetőség szerint egy a módszert nem ismerő önként jelentkező kliens konkrét testi kihívásainak megszüntetése. Minimum 12 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra. A részvétel nem kötelező, nem előfeltétele a vizsgának.

VIII. Modul 9.30.-18.00h-ig

témája: Vizsga felkészítő nap. A részvétel csak azoknak kötelező, akik záróvizsgát kívánnak tenni.

A tanfolyami díj 20.000.-Ft/nap és lehetőség van alkalmanként fizetni. 60 év felettieknek és házaspároknak - ha együtt jönnek - 15.000.-Ft/nap/fő. Az ismétlő kedvezmény 50% a teljes árból.

A tanfolyamhoz előképzettség nem szükséges, csupán az őszinte szándék, hogy segíts olyan embereknek, akik ezt kifejezetten óhajtják. A következő csoport időpontjait a a "tanfolyami naptár" menüpontban lehet megtekinteni. Amennyiben gondolkozol a részvételen, kérlek írj e-mailt, melyben szerepeljen a neved, telefonszámod és értesítünk, amint kijelölésre kerülnek az időpontok.

Kérjük, hogy jelentkezésed erre e-mail címre küldd: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.


Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza