Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
Imola: Biologika Újmedicina alap tanfolyam 1/4 (Budapest)
2018. március 03. (szombat), 10:00 - 18:00
Találatok : 1004

 Újmedicina Alap tanfolyam Imolával – a lélek vezérelte emberi test természettudományos elváltozástana


Létszámkorlát: 15 fő
Előadó: Bartha-Kulcsár Imola
Helyszín: 1088 Budapest, Múzeum u. 9., Harmónia palota
Időtartam: 4 nap, 2018. március 3-4. és 10-11. (szombat-vasárnap, két hétvége)


Jelentkezési határidő: 2018. február 28.
Jelentkezés: írásos előregisztráció szükséges ezen a jelentkezési lapon. (kattints)


Részvételi díj (fizetés a helyszínen készpénzben):
60.000 Ft / fő / négy nap

Kedvezmények:

20% (48.000 Ft / fő / négy nap) 2018. február 25.-ig történő jelentkezés esetén
30% (42.000 Ft / fő / négy nap) Együtt résztvevő felnőtt pároknak, családtagoknak
50 % (30.000 Ft / fő / négy nap) Alap tanfolyamot először ismétlőknek (beleértve a Barnai Roberto által tartott Biologika alap tanfolyamon végzetteket is)
100 % – 12-18 év közötti résztvevő esetén a tanfolyam ingyenes.
Visszajárók kedvezménye – Az Alap tanfolyamot többször ismétlők 4000 Ft / fő napi díjért vehetnek részt a tanfolyam bármelyik napján.


A Szerv Atlasz könyv (vagy DVD) a helyszínen megvásárolható.


Jószívvel osztom meg az öt biológiai természettörvény tananyagát (a Biologika Szerv Atlaszt használva alapul) a saját tapasztalataimmal fűszerezve. Segítek Neked is felfedezni a betegségek valódi hátterét, megismerni a biológiai összefüggéseket és a testünkben zajló folyamatokat.

A tanfolyamot kis létszámban tartom, mert szeretném, hogy a 4 nap alatt minden résztvevő minél több kérdésére megkapja a választ. Ha a téged foglalkoztató betegséget (sajátod vagy hozzátartozódé) jelentkezéskor megírod nekem, akkor azt a tanfolyam során részletesebben kibontom.

Az új medicina természettudomány, öt biológiai természettörvényen alapul, melyek nem feltételezések, nem is axiómák, mindenki számára megtapasztalható, bizonyítható törvények. A biológiai különprogramokról (régi nevén betegségek) szól, nem tárgya a mérgezés, baleset, sugárzás.


Tematika:


1. nap – Új medicina alapismeretek – Az öt biológiai természettörvény
– Az 5 biológiai természettörvény megismerése a mindennapi életből és az állatvilágból merített példákon keresztül.
– A rák újraértelmezése: miért ne féljünk a daganatoktól és általában a ráktól?
– Útmutató a Biologika Szerv Atlasz használatához: hogy a betegségek feltárása számodra is egyszerűbbé válhasson.


A második naptól kezdve végig megyünk a 100 leggyakoribb betegség újmedicinás értelmezésén. Részletesen tárgyaljuk a szervi elváltozások folyamatait (megbetegedéseket) csíralemez származás szerint, és az ezeket kiváltó lelki konfliktus típusokat.


2. nap – Új medicina alapismeretek – A belső csíralemez származású szövetek elváltozásai
Az agytörzs és a középagy vezérelte belső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből és az állatvilágból merített példákon keresztül. Többek között a következő betegség témákat vizsgáljuk és értelmezzük: szájpenész, szájgomba, mandulagyulladás, pajzsmirigy túl- és alulműködés, gyomorrontás, gyomordaganat, májdaganat, hasnyálmirigy daganat, tüdőrák, TBC, veseelégtelenség, veseleállás, emésztési zavarok, Crohn betegség, tej- és lisztérzékenység, vakbélgyulladás, Collitis, prosztatarák, vizesedés, vesekő, zöld-hályog, gennyes középfül gyulladás, miómák.


3. nap – Új medicina alapismeretek – A középső csíralemez származású szövetek elváltozásai
A kisagy vezérelte középső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből merített példákon keresztül. Többek között a következő betegség témákat vizsgáljuk és értelmezzük: melanóma, bőrrák, akne, lábgombásodás, övsömör, hashártya gyulladás, mellhártya gyulladás, agyhártya gyulladás, szemölcs, tyúkszem.


A nagyagy velőállomány vezérelte középső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből és az állatvilágból merített példákon keresztül. Többek között a következő betegség témákat vizsgáljuk és értelmezzük: furunkulus, ínhüvelygyulladás, reuma, porckopás, lumbágó, csontritkulás, elmeszesedés, vérszegénység, fogszuvasodás, leukémia, bénulás, szívroham, aritmia, visszér, nyirokrák, vérzékenység, inkontinencia, petefészek ciszta, heredaganat, magas vérnyomás, hiperaktivitás.


4. nap – Új medicina alapismeretek – A külső csíralemez származású szövetek elváltozásai
A nagyagy kéregállomány vezérelte külső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből és az állatvilágból merített példákon keresztül. Többek között a következő betegség témákat vizsgáljuk és értelmezzük: fog túlérzékenység, mumpsz, reflux, tüdőgyulladás, látászavarok, hepatitisz, influenza, allergiák, ekcéma, herpesz, mellrák, epilepszia, Parkinson-kór, Sclerosis multiplex, fülcsengés, cukorbetegség, bronchitis, felső és alsó légúti gyulladás, gyomorfekély, epekő, méhnyakrák, szívinfarktus, aranyér, felfázás.


Kapcsolat:
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tel.: 06-70-3960001

Helyszín : Harmónia Palota, H-1088 Budapest, Múzeum u. 9.
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. +36 70 396 0001

Vissza