Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
KatharinaF: Látás szemek nélkül szeminárium - 1. szint 3. nap (Budapest)
2018. november 09. (péntek), 16:00 - 21:00
Találatok : 2402


LÁTÁS SZEMEK NÉLKÜL
ingyenes INFOEST és komplett SZEMINÁRIUM
Dr. oec. Katharina Friedrich vezetésével


"A bénák járnak, a vakok látnak, eljött az ideje a csodáknak!" /Matéz Alex/

20181012-latasszemeknelkul2-580


Évekkel ezelőtt egy német hölgy, Dr. Katharina Friedrich megtalálta azt a módszert, amivel szemek nélkül is lehet látni. Ez a módja a látásnak nem teljesen ismeretlen, mivel korábbi időkből is vannak leírások hasonló esetekről.
Az agyunk a teremtő egyik legnagyobb csodája, egy bonyolult szerv, érző, kreatív és rugalmas. Vele kapcsolatban még sok felfedezés várható. A szemekkel való látás a legtöbb ember számára mindennapos, magától értetődő dolog. Képzeljék el – bármennyire hihetetlenül is hangzik – szemek nélkül is lehet látni. Ez akkor válik lehetségessé, amikor az úgynevezett „belső látósugarat” ismét aktiváljuk és ezáltal érzékeljük. Ekkor az optikai információk közvetlenül, a szemek használata nélkül jutnak be az agyba, ahol az azokat fogadja és tovább feldolgozza képi tartalommá... (további részletek lásd lejjebb)

témakör: a szemek nélküli látás módszere egy újonnan felfedezett, második látástechnikával, amihez nem a szemünket használjuk, és nincs szükség fényre (odakint). A szeminárium tartalmaz egyéb modulokat is, mint fogregeneráció(fognövesztés), alak-korrektúra, fénytáplálkozás, kvantumharmonizálás. Figyelem! Ez kislétszámos tréning! Jelentkezz időben!

kategória: holisztikus, komplementer gyógyászat, természetfeletti képességek fejlesztése
elnevezés:
Látás szemek nélkül bevezető előadás és tréning Budapest 2018

típus: oktatás és gyakorlati foglalkozás
infoest létszámkorlát: nincs megadva
szeminárium létszámkorlát:
15 személy
tréner: Dr. oec. Katharina Friedrich https://youtube.com/watch?v=s458yugJrPY
Az oktatás német-magyar nyelven történik, a tolmács/fordító: Matéz Alex
helyszín:
1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 7. VI. 1. (a Déli Pályaudvarnál Alkotás u. első épülete, Forrás Jóllét Stúdió)

időtartam: 2018. november 6-a kedd estétől november 11-e vasárnap este 18 óra között (összeállítástól függ, lásd lejjebb, az egyes moduloknál)
jelentkezési határidő: 2018. október 31.
jelentkezés: írásos előregisztráció kötelező az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen, Matéz Alexnál.

részvételi díj:
Az infoest (az élményest, a belekóstoló, bevezető előadás) ingyenes! Az azt követő szeminárium részvételi díjait modulonként jelöltük (lásd a leírás végén).


leírás: A szemekkel való látás a legtöbb ember számára mindennapos, magától értetődő dolog. Képzeljék el – bármennyire hihetetlenül is hangzik – szemek nélkül is lehet látni. Ez akkor válik lehetségessé, amikor az úgynevezett „belső látósugarat” ismét aktiváljuk és ezáltal érzékeljük. Ekkor az optikai információk közvetlenül, a szemek használata nélkül jutnak be az agyba, ahol az azokat fogadja és tovább feldolgozza képi tartalommá. Ezzel a tudással és képességgel könnyen lehet tájékozódni a mindennapokban, örömtelien és lazán. Itt az intuíció, ez a belső iránytű veszi át a vezető szerepet. Még az is akinek a szeme működik, sokat nyerhet ezzel a különleges látási módszerrel. Sok van ami csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb. A régi mondás ezzel a második látási móddal is bebizonyosodott. Katharina szintén látássérült volt születése óta, a bal szemére teljesen vak. A jobb szemének a látóképessége is be volt korlátozva. Nem mehetett orvosi egyetemre, ehelyett közgazdaságtant tanult Bulgáriában. 2005-ben balesetet szenvedett, és deréktól lefelé lebénult. A jobb szemére is alig látott. A részleges gyógyulása után figyelme az alternatív és szellemi gyógyítási módszerekre irányult. Azt kutatta, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy 100 %-os látóképességet lehessen elérni.

A szemek tulajdonképpen csupán a bejárati ajtók, csak érzékelők a látáshoz. Maga a látás funkciója az agyban, a látóközpontokban van, a fej hátsó részén. A képet magát az agy csinálja. Hogyan kell a kisagy sejtjeit stimulálni ahhoz, hogy a szemeket helyettesítsék és átvegyék az irányítást. A szem valójában csak az ajtó, azaz a bejárat. A feladat az volt, hogy találjunk egy másik bejáratot is amit tudunk használni. Ezt a másik bejáratot kell tulajdonképpen aktiválni, amit szokásos körülmények között nem használ az átlagember. És valóban, ez a belső látósugár szemek nélkül is működik. Speciális módszerekkel ezt a szemek nélkül is lehet aktiválni. Mindenki meg tudja ezt tenni, akár gyerek, akár felnőtt. Csak elfogadónak és nyitottnak kell lenni rá.

Időközben több száz, sőt több ezer ember megtapasztalhatta ezt. Köztük volt még egy 92 éves, évek óta teljesen vak osztrák hölgy is, aki néhány napi gyakorlás után visszanyerte a látását. Az interneten megtalálhatók – egyenlőre csak németül – a felvételek a módszer sikeres alkalmazásáról. A vakok, gyengén látók, látássérültek, akik megtanulják a módszert látnak, de a szemüvegeseknek is megjavul az optikai érzékelésük, a látással kapcsolatos képességük.

Katharina megígérte, hogy eljön Magyarországra is ezt a módszert egy szeminárium keretében komoly érdeklődőknek megtanítani.
Ez 2018 november 6-11-ig egy több napos, komplex szeminárium keretében történik. A csoport nem lehet túl nagy, mert a módszer elsajátítása intenzív vezetést és gyakorlást kíván meg ahhoz, hogy eredményes legyen. Német nyelvű tolmács biztosítva van.
Időközben Katharinánk már tanítványai és követői is vannak, akik a módszert tovább viszik, hogy minél több vak és gyengénlátó embertársunk élvezhesse ezen csodálatos, újonnan megszerzett képesség előnyeit.

Interneten elérhetőek az alábbi német nyelvű felvételek, mint példás esetek.

Dr. Katharina Friedrich saját honlapja: https://www.betewi-akademie.de/
Előadás Svájc:
https://www.youtube-nocookie.com/embed/eUGJZB6OwZc
https://www.youtube.com/watch?v=t0f4pF-uJnM
https://www.extremnews.com/berichte/gesundheit/495216842837bde

Ez a kvantumfizikán alapuló leghaladóbb és titokzatos gyógymód, a 21. század gyógyászata.
Képességet ad saját magunk és mások gyors gyógyulásának elősegítésére.
A témák ugyan összetartozóak, de mindegyik önmagában is értékes tudást és képességet ad.
Nem feltétel, hogy valaki mindegyiken részt vegyen, ki lehet választani mindenkinek, hogy mi érdekli.
Az erősen korlátozott létszámú szeminárium részvételi díjai: lásd az egyes moduloknál:

1. Élményest, előadás| Budapest | 2018.11.06. | kedd, 18-21h
       INGYENES!
2. Látás szemek nélkül| 1-es szint: Felnőtt| Budapest | 2018.11.07-09. | szerda, csütörtök, péntek 18-21h
    250,00 €
3. Látás szemek nélkül| Gyermek| Budapest | 2018.11.07-09. | szerda, csütörtök, péntek 16-18h

    125,00 €
4. Fogregeneráció/Fognövesztés| Budapest | 2018.11.10. | szombat,
9-12h
      75,00 €
5. Alak-korrektúra/Fénytáplálkozás| Budapest| 2018.11.10. | szombat,
14-19h
    100,00 €
6. Kvantumharmónia| Budapest | 2018.11.11. | vasárnap, 09-18h   
    150,00 €

Jelentkezéskor add meg:

1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját
2.) teljes nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet

Üdvözlettel, Matéz Alex

Helyszín : H-1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 7. VI. 1.
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza