Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
GajáryE:MuscuLogika Intenzív tanfolyam 1/4 (Törökbálint)
2018. november 04. (vasárnap), 09:30 - 18:00
Találatok : 3431

MuscuLogika tanfolyam
4 alkalmas intenzív tanfolyam Törökbálinton


tréner: Gajáry Erika
helyszín: 2045 Törökbálint, Munkácsy M. utca 83. (Munkácsy Mihály Művelődési Központ)
időpont: 2018. november 4., a másik 3 időpont az első napon kerül megbeszélésre
részvételi díj (1 nap): 15.000,- Ft / fő és lehetőség van naponta fizetni

Ha valaki előre nem látható okból nem tud jönni valamelyik napra, úgy azzal a csoporttal már nem tudja folytatni tanulmányait, de egy másik csoportba be tud csatlakozni, amikor a csoport annál az anyagrésznél tart, aminél az előző csoportból kimaradt.

jelentkezés: írásos előregisztráció kötelező a leírás aljánál megadott e-mail címen


A tanfolyamhoz előképzettség nem szükséges, csupán az őszinte szándék, hogy segíts olyan embereknek, akik ezt kérik.

Az első napon olyan részletességgel fogjuk beilleszteni a BioLogikus gondolkozás  keretrendszerébe a MuscuLogikát, hogy aki még nem végzett Biologika tanfolyamot, az is teljesebb képet fog kapni róla.


Leírás:


Az általam MuscuLogikának elnevezett módszer az izmok/ínszalagok rendellenessége miatt létrejött mozgásszervi korlátozottságok és fájdalmak azonnali megszüntetését vagy lényeges javulását teszi lehetővé.
A BioLogikus gondolkozást alaptételnek tekintve több évtizedes munkám megfigyeléseit rendszerezve leírom azokat a tapasztalatokat és kezelési eljárásokat, amik üzembiztosan működnek minden ember számára.
Testünket, csontrendszerünket, megszámlálhatatlan mennyiségű izom és ínszalag tartja össze és tartja szét olyan tisztes távolságban, hogy terhelés hatására a csontok ne érjenek egymáshoz, fájdalmat és kínt okozva ezzel.
Meglátásom szerint fizikai szinten az izom/ínszalag működés az egészség alfája és omegája, melynek hátterében az automatikus agy, mint egy bio-számítógép biztosítja a következő másodperc túléléséhez szükséges optimálisan legjobb biológiai megoldást.
Izomműködés szabályozza a vérkeringést, a nyirokkeringést, az érzékelést, látást, hallást, az anyagcserét, a légzést, stb. és szinte minden, ami a testünkben és a testünkkel történik, a különböző, izmaink/ínszalagjaink állapotától meghatározóan függ.
A módszer nem öngyógyításra való, de minél többen vagyunk képesek egymásnak segíteni, annál jobban kitágul ez a szemléletmód és aszerint fog növekedni és összeadódni ez a csodálatos tudás.
A gyakorlati részt a hallgatók egymáson végzik, de a második alkalomtól olyan embereken is kipróbálhatják tudásukat, akik konkrét fájdalmakkal jönnek!!
Akinek van kedve, tartson velem ezen a felfedező úton, mert együtt tudjuk felismerni és beazonosítani az eddig  ismeretlen helyreállító receptorokat mindenki jobb közérzete érdekében.
Gajáry Erika


A 4 napos tanfolyam tematikája:


 - fej mozgatásával kapcsolatos problémák megszüntetése (a fej fájdalom- és feszülésmentes mozgatása minden irányban, valamint a nyaki gerinc fájdalmainak megszüntetése)
 – felső végtagok mozgatásának rendezése (váll, felkar, könyök, alkar, csukló, és a tenyér, valamint az ujjak mozgatásának rendezése)
 – törzs izmai (a gerinc fájdalmainak megszüntetése, a légzés felszabadítása, a tüdő, szív, gyomor, máj és epehólyag, valamint a rekeszizom munkájának javítása, megkönnyítése)
 – medence (a lumbális gerincszakasz fájdalmának megszüntetése, a medence és a benne lévő szervek működésének javítása, egyenes és ferde hasizom, méhszalagok és belső szervek szalagjainak rugalmassá tétele, hólyagizomzat stb.)
– a csípő és a térd mozgatásának helyreállítása (a csípő és a térd fájdalommentes mozgásának rendezése minden irányba)
– alsó lábszár és lábfej mozgásainak rendezése (bokafájdalmak megszüntetése, a lábfejen lévő fájdalmas elváltozások – boltozat lesüllyedése vagy túlemelkedése, bütyök, kalapácsujj, sarkantyú stb. – okozta fájdalmak megszüntetése)

Szándékosan kerülöm a „meggyógyul” szót, mint ahogy nem használunk orvosi kifejezéseket vagy diagnózisokat sem, mert nem vagyunk orvosok és mi csak közreműködünk a gyógyulásban, hiszen a test öngyógyító rendszerét aktivizáljuk.
Az is vitathatatlan tény viszont, hogy közreműködésünk során olyan elváltozások rendeződtek, amiket a következő diagnózisnevekkel illettek a teljesség igénye nélkül:
gerincsérv – bármely csigolyánál, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, migrénes fejfájás, asztma, száraz vagy nedves köhögés, reflux, befagyott váll szindróma, teniszkönyök, golfkönyök, ínhüvelygyulladás, Karpális alagútszindróma, lumbágó, isiász, inkontinencia, csípőkopás, térdkopás, részleges izom vagy ínszalag szakadás, karzsibbadás, lábzsibbadás, lúdtalp, bütyök, kalapácsujj, sarkantyú, harántsüllyedés stb.

A tanfolyam célja, hogy elsajátítsuk a MuscuLogikus gondolkozást és a gyakorlatban is hatékonyan alkalmazzuk az izom és ínszalag receptorokon keresztüli helyreállító kezelést.

A kezelések során vetkőzni nem kell, mert fedett területen, ruhán keresztül érezzük a kezelendő receptorokat, melyekre nyomást gyakorolva a test öngyógyító folyamata azonnal beindul.

Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját(!)
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet
5.) számlázási adataidat – név és cím


Helyszín : 2045 Törökbálint, Munkácsy M.u.83. (Munkácsy M.Művelődési Központ)
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza