Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
NicolasBarro: Új Medicina haladóknak 3/4 (Budapest)
2018. május 28. (hétfő), 10:00 - 17:00
Találatok : 2185


ÚJ MEDICINA HALADÓKNAK
4 napos, egyedi, alkalmi tanfolyam Budapesten


kategória: Új Medicina, GNM, Biologika

típus:   intenzív tréning, egy olyan tanfolyam, ami nem lesz megismételve.
           (Remélhetőleg jön még Nicolas Barro Magyarországra, de akkor nem ilyen témájú tanfolyamot fog tartani. Másikat.)

tréner: Nicolas Barro  A tréning német nyelven lesz, a tolmács (és főszervező) Barnai Roberto.

Nicolas Barro és Barnai Roberto

helyszín: Budapest, Harmónia Palota (H-1088 Budapest, Múzeum utca 9.)

létszám: max. 120 fő.

időtartam:  4 nap, 2018. május 26-29.

előfeltétel: nincsen, de szinte kötelező az 5 biológiai természettörvény alapos ismerete, na meg a biologikus gondolkodás... Biologikával, újmedicinával most ismerkedőknek, vagy kezdőknek NEM AJÁNLJUK a tréninget, mert ez igencsak meredek mélymerülés lesz a biológiába, orvostudományba, egyfajta szakmai, anatómiai, elváltozástani, és önismereti továbbképzés.

részvételi díj: 60.000,- Ft/fő (+áfa) (Csak korkedvezmény van, ami 50% 18 év alatt és 60 év felett.)

jelentkezés: írásos előregisztráció a leírás aljánál megadott e-mail címen.

leírás:
Mielőtt a tréning tartalmával kecsegtetnénk, essék pár szó a tréning előzményeiről. Roberto gyakorlatilag 2007 óta keresi a kapcsolódásokat újmedicinásokkal, partnerekkel, előadókkal, trénerekkel, szakértőkkel, szervezőkkel, stb. Az elmúlt 11 év alatt sok ember feltűnt a színen (mint lehetséges kapcsolódás), de kevés kivétellel, nem sikerült Robertonak a gyakorlati együttműködésig (a szándékon túl a gyakorlati tettekig pl. közös rendezvényekig, tanfolyamokig, fordításokig, stb.) eljutni. A kivételeket nem fogjuk most itt felsorolni, de az egyiket biztosan ismeritek itthon is, Gilbert Renaud, a részben újmedicinán, biologikán alapuló RecallHealing -gel. Nem titok, ha Roberto nem működött volna benne közre, RecallHealing se lenne most Magyarországon.

Nicolas biztosan nem fog rendszeresen Magyarországra járni, mert ő több kontinensen tréningezik és személyesen gyakorlatilag elérhetetlen. Az a fajta tréner, akinél a jövő két évben már nem kapsz időpontot... Online szemináriumot persze találsz a weboldalán, de olyat ahol személyesen jelen is van... Ezért is nagy dolog, hogy Rob meghívására Nicolas Magyarországra jön tanítani. Szóval, ez nem csak egy tréning, hanem egy újmedicinás esemény, sok éves kapcsolatépítési és kereken hat hónapos szervezési közreműködés eredménye.


Nicolasról röviden annyit, hogy egy évtizede! "az első háromban van" akiket Rob Magyarországra akar szervezni "újmedicinát" magas szinten oktatni. Ezek közül az egyik maga Hamer doktor lett volna... a másik Nicolas, a harmadik "echte újmedicinás" pedig meglepetés, mert még folyamatban van. Megjegyzem, a nyitólapon Roberto írta rá a fotóra, hogy "az újmedicinás legenda". Hogy mely okokból tartja Nicolast egy igazi legendának - a tréningen a bevezetőben szándékozik elmondani.


Ami a tréning tartalmát illeti, lesz szó a látásról, hallásról, különböző zavarokról, funkciókimaradásokról, (és persze a daganatokról, sorvadásokról). Ugyanakkor hiába is kilistázni mindent ami elfog hangzani, mert Nicolasnak az újmedicina és a konzulensi szakma is a kisujjában van, és az érdeklődésetek, kérdéseitek is befolyásolni fogják a tréning végső tartalmát. Könnyebb volna inkább azt kilistázni miről nem lesz szó: alapismeretek, alap kérdések, mint pl. biológiai konfliktus, alap lefutás ábrák, vagy természettörvények ismeretetés/magyarázás.


Ha akarsz valamit kezdeni az újmedicinás, biologikás tudásoddal,

beleértve az elmélyítést is - EZ NEKED VALÓ!

Várunk szeretettel!

Üdvözlettel, Alexandra


PS.: Nicolas sajnos nem tud jönni az Országos Találkozóra Dobogókőre, így ha ott akartad látni vagy találkozni vele, arra nem lesz mód. Így ott továbbra is "csak" a hazai újmedicinás, biologikus arcokkal találkozhatsz. :)


Jelentkezéskor add meg:

1.) a tréning nevét: "Nicolas Barro 2018"
2.) pontos nevedet:
3.) mobil számodat:
4.) e-mail címedet:

Helyszín : Harmónia Palota, H-1088 Budapest, Múzeum u. 9.
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza